Scandalul jucătorilor de la Petrolul, acuzați de non-combat cu Steaua, o „intoxicare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto fcpetrolul.ro
Foto fcpetrolul.ro

Presa centrală a publicat miercuri o informaţie conform căreia antrenorul Mircea Rednic ar fi avut o întâlnire cu reprezentanţii suporterilor, în cadrul căreia şi-ar fi acuzat anumiţi jucători de non-combat.

Clubul Petrolul a publicat, joi, un comunicat de presă în care spune că informatia s-a bazat pe surse din rândul suporterilor ploieșteni și a fost o intoxicare. De asemenea, publică și demințirea apărută în ziarul "Național".

Iată textul integral al comunicatului:
 
"Rednic infirmă dialogul cu fanii Petrolului. Nu a bănuit niciun jucător de non-combat! Informația potrivit căreia Mircea Rednic le-ar fi spus fanilor de la Petrolul că bănuieste patru elevi de-ai săi de non-combat în confruntarea cu Steaua nu se confirmă. Mai mult, tehnicianul neagă existența unei întâlniri cu ultrașii grupării prahovene.

"Național" a publicat, ieri, informația potrivit căreia antrenorul "găzarilor", Mircea Rednic, ar fi fost băgat în ședință de suporterii ploieșteni, care au cerut explicații pentru eșecul Petrolului în fața Stelei. Știrea prezentată a fost preluată de mai multe publicații on-line, iar subiectul a fost dezbătut pe televiziuni pe întreaga durată a zilei.

Din păcate, informația - care s-a bazat pe surse din rândul suporterilor ploieșteni - a fost o intoxicare. De altfel, însuși Mircea Rednic a infirmat nu doar ca i-a suspectat de non-combat în duelul cu Steaua pe jucătorii Bornescu, Guilherme, Cristescu și Achim, ci și faptul că s-ar fi întâlnit în ultimele zile cu reprezentanții galeriei Petrolul. În consecință, "Național" regretă că a lansat pe piață o astfel de versiune."

fcpetrolul.ro

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite