Scandal în prag de alegeri: un primar din Prahova, acuzat de hărțuire sexuală de o angajată

0
Publicat:

Secretara primăriei din comuna Păulești, Prahova, îl acuză pe primarul comunei, Tudor Sandu de hărțuire sexuală, potrivit unui comunicat al Poliției Municipiului Ploiești.

Primar acuzat de hărțuire sexuala - Foto Shutterstock
Primar acuzat de hărțuire sexuala - Foto Shutterstock

Femeia, de 35 de ani, care lucrează de opt ani în primărie, a depus o plângere la poliție, iar autoritățile au deschis un dosar penal pentru „hărțuire sexuală și folosirea abuzivă a funcției în scop sexual", conform Poliției. 

Plângerea a fost depusă pe 3 iunie, cu doar câteva zile înaintea alegerilor locale.  

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au fost sesizați, la data de 3 iunie a.c, de către un bărbat, apărător ales al unei femei de 35 de ani, cu privire la faptul că aceasta ar fi fost hărțuită sexual. În urma investigațiilor efectuate polițiștii au constat faptul că femeia ar fi fost angajată a unei instituții publice începând cu anul 2016 și până în prezent”, se precizează în comunicatul IPJ. 

Primarul comunei Păuleşti, Tudor Sandu, vizat de acuzațiile de hărțuire sexuală, candidează din partea PNL pentru un nou mandat la alegerile din 9 iunie, potrivit News.ro.  

A fost identificată și persoana bănuită de comiterea faptei că fiind un bărbat de 59 de ani, din cadrul aceleiași instituții. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de hărțuire sexuală și folosirea abuziva a funcției în scop sexual”, se mai menționează în comunicatul Poliției Municipiului Ploiești.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite