Protest în faţa vilei sindicalistului Liviu Luca FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protestatarii i-au huiduit pe Luca şi Vântu
Protestatarii i-au huiduit pe Luca şi Vântu

După reţinerea lui Liviu Luca şi Sorin Ovidiu Vântu, un grup de aproximativ 30 de oameni a organizat un protest, cu pancarte şi înjurături, în faţa casei din Păuleşti a sindicalistului din Petrom

30 de persoane au protestat, marţi seară, în jurul orei 19.00, în faţa uneia din proprietăţile milionarului Liviu Luca, după ce acesta şi Sorin Ovidiu Vântu au fost reţinuţi în dosarul de delapidare a Petromservice. Oamenii au avut pancarte cu mesaje împotriva celor doi, de tipul „Vântu hoţul“ sau „Vrem banii înapoi“.

Citeşte şi

EDITORIAL DE SABIN ORCAN: Bandiţelul lui Vîntu

Protestul, care nu a fost autorizat, s-a încheiat în momentul venirii jandarmilor. Singura echipă de televiziune care a fost la faţa locului a fost de la instituţia de media controlată de concurentul lui Vântu, ploieşteanul Sebastian Ghiţă.

Potrivit unor martori, protestatarii au ajuns cu autocarul la protestul „spontan“

Click pe imagini pentru galeria foto

Protestul nu a fost autorizat, lucru confirmat de primarul comunei Păuleşti, Ion Drăguşin. Jandarmii continuă cercetările, fiind posibilă acordarea de sancţiuni pentru organizarea unui miting fără respectarea condiţiilor impuse prin lege pentru acest tip de adunări publice.

„Când au ajuns jandarmii, protestatarii erau pe plecare. Am discutat cu şoferul mijlocului de transport pe care l-au avut. Suntem în investigaţii, vom viziona filmările. E posibil să existe sancţiuni. Inspectoratul de Jandarmi a fost sesizat rpin dispeceratul 112, apelul a fost făcut de un vecin, ai cărui copii se speriaseră când au văzut mulţimea de oameni care strigau", ne-a comunicat maiorul Leonard Dragomirescu, purtătorul de cuvând al IJJ Prahova.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite