Proiecţii de film în aer liber la Câmpina. Ce filme puteţi vedea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Intrarea la cele două proiecţii de film este liberă FOTO Arhivă
Intrarea la cele două proiecţii de film este liberă FOTO Arhivă

Două seri de proiecţii de film cu intrare liberă sunt programate la Câmpina în weekendul 30 iunie – 1 iulie, în cadrul festivalului Tenaris CineLatino. Cinefilii vor putea urmări două filme de succes, unul realizat de un regizor român, premiat cu mai multe premii Gopo, iar cel de-al doilea este realizat de un regizor din Argentina.

Programul acestei ediţii va include două producţii recente: sâmbătă, 30 iunie, de la ora 22, câmpinenii cinefili vor putea urmări premiera „Un soi de familie” (Una especie de familia, Argentina, 2017). Filmul reflectă eforturile unei doctoriţe din Argentina care încearcă să adopte un copil şi a fost descris de presa internaţională de specialitate ca „excelent realizat, sincer şi plin de emoţie”.

Unul dintre cele mai de succes filme româneşti ale anului trecut, „Un pas în urma serafimilor”,  care a câştigat opt premii Gopo şi premiului publicului TIFF 2018, va putea fi vizionat la Câmpina, duminică, 1 iulie, tot de la ora 22. Povestea este inspirată din viaţa regizorului debutant şi de experienţa acestuia de student într-un seminar teologic.

Festivalul Tenaris CineLatino se află la cea de-a 7-a ediţie şi are loc în Zalău (26-28 iunie), Câmpina (30 iunie – 1 iulie) şi Călăraşi (3-5 iulie), cele 3 oraşe din România în care TenarisSilcotub are activităţi de producţie.

În acest an, proiecţiile filmelor vor avea loc în parcul Milia din centrul municipiului Câmpina.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite