Primul concert pop-opera dintr-un mall din România, susţinut de Cezar Ouatu la Ploieşti. Doi ani de Ploieşti Shopping City

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cezar Ouatu va concerta sâmbătă la Ploieşti Shopping City. FOTO eurovision.tv
Cezar Ouatu va concerta sâmbătă la Ploieşti Shopping City. FOTO eurovision.tv

La aniversarea a doi ani de Ploieşti Shopping City, reprezentanţii mall-ului invită prahovenii să sărbătorească împreună un weekend de poveste, cu experienţe de neuitat, alături de o premieră la nivel naţional: Cezar Ouatu va susţine pentru prima oară în România un concert pop-opera într-un centrul comercial.

La doi ani de activitate, Ploieşti Shopping City îşi va răsfăţa clienţii cu un moment inedit. Cunoscutul cântăreţ cu origini ploieştene, participantul României la Eurovision 2013, Cezar Ouatu, va fi solistul unui eveniment unic în România: primul concert pop-opera dintr-un centru comercial din ţară.

Sâmbătă, 15 noiembrie, începând cu ora 19.00, artistul va interpreta melodii de pe albumul „The Voice of Love” şi va fi acompaniat de 20 de corişti, 12 instrumentişti din Pop Symphony Orchestra & Corala Danielescu şi de către dirijorii Andrei Tudor şi Valentin Gruescu.

Mii de premii, tombole, sesiuni de beauty şi multe surprize memorabile la petrecerea aniversară Ploieşti Shopping City

Momentele speciale se vor ţine lanţ în weekendul aniversar la Ploieşti Shopping City. Pe 15 noiembrie, vizitatorii şi vor fi invitaţi la petrecere şi vor fi întampinaţi cu şampanie, dulciuri, muzică, dans şi baloane colorate.

Vineri, sâmbătă şi duminică, 14-16 noiembrie, la tombola aniversară, un voucher cadou în valoare de 30 de lei le va fi acordat automat  tuturor celor care fac cumpărături de minimum 200 de lei. Voucherele vor putea fi folosite în cele peste 40 de magazine partenere.

Mai mult, doamnele şi domnişoarele vor avea parte de clipe şi tratamente deosebite la şedinţe de make-up şi styling din cadrul Ploieşti Shopping City.

De asemenea, toţi cei care au colaborat de-a lungul anului cu Ploieşti Shopping City vor fi invitaţi pentru a susţine show-uri tematice cu muzică, dans, sport şi sesiuni de beauty.

Vă mai recomandăm

VIDEO Contratenorul Cezar Ouatu s-a înscris în PSD Prahova. „Nu este o mişcare strategică, interesată sau oportunistică“

VIDEO Cezar Ouatu: „Orice despărţire dă naştere la un nou început“

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite