Primarul din Buşteni, surprins cu mâna pe fundul Principesei Maria. Incidentul s-a petrecut chiar de Ziua Naţională

0
Emanoil Savin a fost surprins de fotografi cu mâna pe Principesa Maria
Emanoil Savin a fost surprins de fotografi cu mâna pe Principesa Maria

Obişnuit mai mult cu lumea neprotocolară a sportivilor şi prea puţin familiarizat cu sobrietatea de la Casa Regală, primarul localităţii Buşteni, Emanoil Savin, s-a apropiat nepermis de mult de Principesa Maria, sora Principesei moştenitoare Margareta, ambele prezente, joi, 1 decembrie, în Trenul Regal care a făcut o călătorie simbolică de la Sinaia la Sibiu.

Obişnuit mai mult cu lumea neprotocolară a sportivilor şi prea puţin familiarizat cu sobiretatea de la Casa Regală, primarul localităţii Buşteni, Emanoil Savin, s-a apropiat nepermis de mult de principesa Maria, sora principesei moştenitoare Margareta, ambele prezente, joi, în Trenul Regal care a făcut o călătorie simbolică de la Sinaia la Sibiu.

În momentul în care atât principesa Margareta cât şi sora ei, Maria, au coborât din tren în gara din Buşteni, primarul, vizibil emoţionat, le-a întâmpinat cu gesturi stângace. Atunci când principesa Margareta a primit un buchet de flori din partea unei fetiţe îmbrăcată în costum popular, Emanoil Savin a găsit de cuviinţă să scoată limba, cel mai probabil într-un gest inconştient.

Într-o ipostază asemănătoare, a fost surprins primarul din Buşteni şi atunci când a condus-o pe Principesa Maria pe covorul roşu spre căldirea gării din localitate, unde membrii familiei regale au zăbovit pentru câteva minute. Mâna primarului s-a apropiat nepermis de mult de zona dorsală a principesei.


Primarul Savin (dreapta imaginii) apare într-o altă ipostază ruşinoasă la Buşteni, cu limba scoasă în direcţia Principesei Margareta

image

Aflat la al patrulea mandat, Emanoil Savin este unul dintre cei mai cunoscuţi primari din România, devenit celebru în special pentru excentricităţile sale, nu neapărat prin felul în care administrează localitatea unde a fost ales primar în ultimii 12 ani. De-a lungul vremii a fost fotografiat la chermeze organizate la cabanele din Buşteni, în cinstea unor vedete, alături de lăutari, dar şi de personalităţi controversate, dar şi alături de oameni de cultură ai României.

Pe mulţi dintre aceştia i-a făcut cetăţeni de onoare ai Buşteniului, titlu venit la pachet cu câte o parcelă de teren situată într-o zonă scumpă din Buşteni, unde un metru pătrat de pământ costă peste 250 de euro. Printre vedetele autohtone cadorisite de Savin, chiar dacă nu au nicio legătură cu staţiunea Buşteni,  se află Cornelia şi Lupu Rednic, Tudor Chirilă, Angela Ghiorghiu, Dorin Doroftei, Lucian Bute, Adrian Diaconu, Ionel Ganea, Adrian Mutu,  Cătălin Ponor, Alina Dumitru, Simona Halep, dar lista este cu mult mai lungă. Savin este un om bogat, a figurat în top 300 ai celor mai bogaţi români cu o avere de 14 milioane de euro. S-a învârtit de-a lungul vremii în anturajul celor mai influenţi oameni din fotbal. Într-un interviu acordat ziarului Adevărul, primarul din Buşteni a mărturisit că, în tinereţe, juca poker alături de „Pinalti”, cu Porumboiu, cu Sechelariu, Dumnezeu să-l odihnească, cu Gigi, cu Giovani, cu nea Mitică. Era frumos, era spectaculos, caterincă maximă... Ne distram, nu era cine ştie ce”.

În ultima perioadă, Savin s-a mai cuminţit şi a renunţat, cel puţin la vedere, la petrecerile sale de pomină şi la evenimentele publice la care invita V.I.P. –uri. 

Mai multe - Ploieşti

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite