Preşedintele CJ Prahova Mircea Cosma a fost externat din spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Cosma, preşedintele CJ Prahova, a petrecut trei nopţi în spital. FOTO Adevărul Ploieşti
Mircea Cosma, preşedintele CJ Prahova, a petrecut trei nopţi în spital. FOTO Adevărul Ploieşti

Mircea Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, cercetat în libertate pentru trafic de influenţă, a fost externat vineri după-amiază de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti

Preşedintele CJ Prahova şi-a petrecut ultimele trei nopţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Ploieşti, din cauza unor probleme cardiace.

Marţi, Mircea Cosma a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii DNA pentru trafic de influenţă, dar a ajuns la SJU după ce a acuzat o stare de rău. Miercuri, s-a reîntors la spitalul din Ploieşti după ce Curtea Supremă a decis cercetarea în stare de libertate sub control judiciar.

Ultimele două nopţi le-a petrecut la Terapie Coronariană, din cauza tensiunii crescute, iar vineri după-amiază s-a externat.

Mircea Cosma a fost aşteptat la spital de soţie şi fiica sa, Andreea Cosma, ieşind împreună într-o maşină pe poarta spitalului.

Cel mai probabil, preşedintele CJ Prahova va merge acasă. Există şi posibilitatea ca acesta să se îndrepte către o clinică din Capitală unde să-şi continue investigaţiile şi tratamentul pentru afecţiunile medicale.

Pe aceeaşi temă

Preşedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, cercetat în libertate sub control judiciar. S-a întors la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti

Atribuţiile lui Mircea Cosma în CJ Prahova au fost preluate de vicele Danielescu

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite