Prahova: 19 răniţi după ce un microbuz s-a ciocnit cu un TIR. Două persoane, amputate la nivelul membrelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un număr de 19 persoane au fost rănite în accidentul produs, marţi seară, la Băicoi, fiind transportate la Spitalul Judeţean, iar cinci dintre acestea au răni grave, două persoane suferind amputaţii la nivelul membrelor, potrivit şefului ISU Prahova.

UPDATE 0.30 ISU Prahova: 19 persoane rănite în accident, dintre care 5 au răni grave

Potrivit şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, colonelul Nicolae Popescu, un număr de 19 persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Ploieşti, după ce au fost rănite în accidentul rutier produs în oraşul Băicoi, transmite corespondentul Mediafax.

"Sunt 19 răniţi, dintre care cinci mai grav, doi suferind amputaţii la nivelul membrelor. În prezent suntem cu ei în Unitatea de Primiri Urgenţe, iar medicii îi evaluează şi le acordă îngrijirile necesare", a declarat şeful ISU Prahova.

El a precizat că alţi şapte pasageri din microbuz au refuzat să fie transportaţi la spital.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, accidentul a avut loc pe strada Republicii din oraşul Băicoi, unde un TIR s-a ciocnit cu un microbuz, transmite corespondentul Mediafax.

Primele date de la locul accidentului arată că 12 persoane au nevoie îngrijiri medicale. La faţa locului s-au deplasat echipajele de descarcerare ale ISU Prahova, însă nu a fost nevoie de intervenţia acestora. De asemenea, mai multe echipaje medicale se află la locul accidentului.

Surse medicale au declarat că patru dintre răniţi sunt în stare mai gravă, alţi opt suferind răni uşoare.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Raluca Brezeanu, în urma primelor cercetări poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs în condiţiile în care şoferul unui TIR care ieşea de pe o stradă secundară nu a acordat prioritate, acroşând microbuzul.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite