Ploieşti: Zeci de localităţi din Prahova, afectate de alunecările de teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai multe case din Boldeşti au luat-o la vale
Mai multe case din Boldeşti au luat-o la vale

Din cauza topirii zăpezii şi a ploilor, zeci de drumuri judeţene şi comunale au fost afectate de alunecările de teren şi mai multe locuinţe au fost avariate din cauza malurilor de pământ care s-au dislocat.

Alunecările de teren au afectat cinci oraşe, respectiv Azuga, Comarnic, Breaza, Boldeşti - Scăieni şi Vălenii de Munte şi 14 comune.  În Brebu, clădirea Şcolii Generale clasele I-VIII este în permanent monitorizată de reprezentanţii Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă, aceasta aflându-se la aproximativ 30 de metri de o alunecare de teren reactivată.

În cartierul Seciu din Boldeşti Scăieni pe DJ 132, o alunecare de teren pe direcţia Plopu, a afectat parţial drumul, traficul greu fiind restricţionat. În oraşul Comarnic, 12 case din cartierul Ghioşeşti sunt izolate şi la ele nu se poate ajunge cu niciun fel de autovehicul. La Azuga, un pod destinat traficului pietonal, construit peste pârâul Azuga în zona DN1 a fost avariat din cauza alunecărilor. Cinci străzi din oraşul Breaza sunt afectate. Pe patru dintre cele cinci tronsoane de drum traficul rutier este restricţionat.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite