Ploieşti: Update – Ucigaşul din Iordăcheanu a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 53 de ani din comuna Iordăcheanu şi-a găsit sfârşitul după ce a fost lovit în cap cu o sticlă, de un consătean. Cei doi se certaseră aprig, pe fondul consumului de alcool, deşi erau cunoştinţe vechi. Ucigaşul a primit mandat de arestare pe 29 de zile.

Semnalul l-a dat duminică seară un localnic, care a sesizat poliţia despre faptul că în curtea unui bar din localitate este cadavrul unui bărbat. Sesizarea s-a adeverit. La faţa locului, poliţiştii au găsit cadavrul lui Constantin Ion, de 53 de ani, din Urlaţi.


Din primele investigaţii ale specialiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, a rezultat faptul că victima se afla în curtea interioară a unui magazinului şi, la un moment dat, a avut o discuţie în contradictoriu cu Iancu Eugen, de 32 ani, din comuna Iordăcheanu.

Deşi erau cunoştinţe mai vechi, pe fondul consumului de alcool, conflictul spontan izbucnit între cei doi a degenerat. În aceste condiţii, Eugen Iancu l-a lovit  cu o sticlă în cap pe Constantin Ion, care a decedat.

Familia este îndurerată

"A venit, s-a dus acolo la magazin, acolo s-a întâlnit cu o persoană... i-a dat cu o sticlă în cap, nu ştiu pentru ce, şi pe loc l-a omorât", ne-a declarat plângând, Maria, soţia decedatului.

"El a trecut, luase o banană sau ce luase el acolo, şi când s-a dus la toaletă în spate, acolo s-a întâmplat tragedia. Mortul era un om paşnic", povesteşte şi cumnatul decedatului, Ion Stan, cum s-a întâmplat crima.

Cadavrul a fost transportat la S.M.L. Prahova în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii. Procurorul criminalist a luat măsura reţinerii lui Eugen Iancu pentru o perioadă de 30 de zile pentru comiterea infracţiunii de omor calificat.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite