Ploieşti: Trei case şi mii de metri pătraţi de terenuri au ars în acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe case şi terenuri din Prahova s-au mistuit în flăcări în acest weekend, fiind necesară intervenţia echipajelor de pompieri pentru stingerea incediilor.

În comuna Telega, sat Buştenari casa aparţinând Stelei Luca a luat foc, arzând acoperişul din lemn şi învelitoarea din şindrilă.

Potrivit  Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui coş de fum amplasat ori neprotejat termic faţă de materiale combustibile.

Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 800.000 lei valoarea bunurilor distruse fiind de aproximativ 1.500 lei.

Alte două case distruse

În localitatea Breaza, pe strada Ştefan cel Mare, echipajele de pompieri au intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un grup de două locuinţe.

Flăcările au mistuit două anexe gospodăreşti pe o suprafaţă de aproximativ 180 metri pătraţi, mobilierul şi obiecte de uz casnic şi acoperişul unei casei de locuit, pe o suprafaţă de aproximativ 150 mp.

Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 850.000 lei.

Terenuri mistuite de foc

În comuna Brazi, două  echipaje de pompieri apaţinând ISU Prahova au intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată, pe un teren de 2.000 de metri pătraţi, aparţinând Consiliului Local Brazi.

200 de metri pătraţi de vegetaţie uscată au ars şi în comuna Măneciu, sat Valea Lungă pe un teren aparţinând Consiliului Local Măneciu.

Aceeaşi situaţie s-a înregistrat şi în comuna Jugureni, unde pe un teren de 150 de metri pătraţi aparţinând primăriei, a ars vegetaţia uscată.

În comuna Târgşorul Vechi un echipaj de pompieri a intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu pe un teren de 2.000 de metri pătraţi aparţinând Consiliului Local.

Citeşte şi: "O mașină de 25.000 de euro a luat foc pe drumul dintre Vaslui și Bârlad (VIDEO)"

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite