Ploieşti: Sindicaliştii de la Finanţe ar putea protesta mâine în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sindicaliştii ploieşteni de la Finanţe nu vor lucra mâine-imagine arhivă
Sindicaliştii ploieşteni de la Finanţe nu vor lucra mâine-imagine arhivă

Potrivit liderul sindical Aurel Fănică, există posibilitatea ca o parte dintre sindicaliştii ploieşteni să se alăture mâine colegilor din Bucureşti în cadrul unui miting.

Protestul spontan de astăzi de la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Prahova va continua, angajaţii refuzând să înceteze greva.

„La ora 16.30, când programul de lucru s-a terminat, am fost înştiinţat de angajaţi că vor protesta şi mâine în faţa clădirii refuzând să-şi reia activitatea", spune Aurel Fănică, liderul de sindicat.

Acesta precizează faptul că bugetarii ploieşteni s-au mobilizat foarte rapid în urma protestelor spontane care au debutat astăzi în Bucureşti şi că şi-au arătat dorinţa de a-i sprijini până la capăt pe colegii lor din Capitală.

„S-ar putea ca în baza relaţiilor de prietenie pe care unii dintre angajaţii ploieşteni le au cu colegii lor, mâine protestatarii să plece cu maşinile personale la un miting organizat în Bucureşti. Eu personal nu am organizat nicio plecare cu autocare sau alte mijloace de transport", mai spune Fănică.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite