Ploieşti: Petru Mircea, soţul Mădălinei Manole, a plâns în direct la TV. „Imaginile cu Magda sunt terifiante şi şocante“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziarul Click relatează despre cum soţul Mădălinei Manole, Petru Mircea, a suferit un şoc nervos când a văzut fotografiile cu soţia sa moartă. El a izbucnit în plâns la emisiunea Happy Hour, de la ProTV.

"Am văzut negru în faţa ochilor când, întâmplător am văzut imaginile pe net. Cui foloseşte că imaginile astea terifiante şi şocante sunt acum văzute de o lume întreagă, o lume care a iubit-o pe Magda, care i-a ascultat piesele", a spus Petru Mircea, cu ochii în lacrimi. 

Petru Mircea îl acuză pe ziaristul Christian Levant , de la "Ring", care a publicat iniţial aceste fotografii, că încearcă să-l distrugă, mai spune sursa citată.

"Am sunat să îl rog să scoată fotografiile. L-am implorat, ca tată, să nu publice acele fotografii. Nu văd ce importanţa au pentru public. Asta înseamnă să fii ziarist de investigaţii. Când am spus că îl desfiinţez pe domnul Levant, mă refeream la calitatea asta de aşa-zis ziarist de investigaţii, nu fizic", a declarat Petru Mircea.

El a adăugat că, din acel moment, refuză să mai discute cu presa. Petru Mircea consideră că socrii săi sunt manipulaţi şi refuză să mai facă  declaraţii, ca să nu-i mai fie răstălmăcite vorbele.

"De acum nu mai vorbesc nu nimeni. Gata nu vă mai răspund", a adăugat Petru Mircea.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite