Ploieşti: Bărbatul care i-a vândut furadan Mădălinei Manole, propus pentru arestare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit ziarului Click, clujeanul care i-a vândut furadan prietenei Mădălinei Manole, Berta Slav, a fost propus pentru arestare, săptămâna trecută, de către procurorii Parchetului Capitalei. Tânărul se află în prezent în Franţa.

Sorin Cristian Urziceanu se sustrage urmăririi penale şi imediat după moartea artistei a fugit din ţară, mai întâi în Muntenegru, iar ulterior în Franţa.

Reporterii Click relatează despre faptul că anchetatorii au dat de urmele sale după ce au interceptat mai multe convorbiri telefonice între bărbat şi iubita lui. Săptămâna trecută, exact când se implineau trei luni de la sinuciderea Mădălinei Manole, respectiv la 14 octombrie 2010, procurorii au cerut arestarea tânărului.

Întrucât nu s-a prezentat la instanţă, judecătorii au stabilit un nou termen pentru ziua de astăzi când vor lua o decizie chiar şi în lipsa lui. În cazul în care magistraţii decid emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui Sorin Urziceanu, autorităţile vor emite un mandat european de arestare.

Sorin Cristian Urziceanu este acuzat de punerea în vânzare a unor substanţe interzise şi riscă de la 7 ani la 15 ani de închisoare.

Mădălina Manole s-a sinucis la 14 iulie 2010, exact în ziua în care împlinea 43 de ani. Artista a înghiţit o mare cantitate de furadan, substanţă interzisă de la comercializare în Uniunea Europeană încă din anul 2008. Mădălina a intrat în posesia substanţei ucigaşe, după ce a apelat la una dintre prietenele ei, Berta Slav, angajată a Administraţiei Financiare din Ilfov. Aceasta l-a contactat pe Sorin şi a cumpărat furadanul cu 200 de lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite