Petrolul – CFR Cluj, meciul 1300 pentru „lupii galbeni“ în primul eşalon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
1.300 de meciuri pentru Petrolul Ploieşti în primul eşalon. FOTO Adevărul
1.300 de meciuri pentru Petrolul Ploieşti în primul eşalon. FOTO Adevărul

Conform Comisiei de Statistică şi Istorie a FRF, pentru FC Petrolul Ploieşti partida disputată, luni seară, cu CFR Cluj, a fost cea dea 1300-a pe care gruparea „galben-albastră” a susţinut-o, de-a lungul istoriei, în primul eşalon.

Moment marcat, după cum se ştie, cu o victorie, în urma căreia echipa antrenată de către Cosmin Contra a ajuns la 26 meciuri consecutive fără înfrângere în Liga I.

Ultimul eşec a fost consemnat pe 23 noiembrie 2012, pe terenul lui Gaz Metan Mediaş, chiar adversarul din următoarea rundă, iar, de atunci, la palmaresul senzaţional al „lupilor” au mai fost adăugate, pe lângă succesele din campionat, alte cinci victorii obţinute în Cupa României, patru în preliminariile Europa League şi o remiză în aceeaşi competiţie.

Singurele eşecuri în meciurile oficiale rămân cele de la Swansea şi din Supercupa României.

Altfel, tot luni seară, Njongo Priso a înscris primul său gol în Liga I, camerunezul aflându-se, însă, la cea de-a doua reuşită în tricoul „galben-albaştrilor”, după cea consemnată în returul cu Swansea City.

Mai puteţi citi

Victorie în ploaie pentru „lupii galbeni“. Petrolul – CFR Cluj 3-2

Mitică face lumină în cazul depunctării Petrolului: "Noi nu vom lua nicio decizie. Nemulţumiţii să meargă direct la TAS"

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite