Petrolul, amical cu campioana Bulgariei, Ludogorets

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Amicalul cu Ludogorets se dispută vineri. FOTO fcpetrolul.ro
Amicalul cu Ludogorets se dispută vineri. FOTO fcpetrolul.ro

Trupa pregătită de către Cosmin Contra va merge la Razgrad, pentru o confruntare cu campioana Bulgariei, Ludogorets. Partida se va disputa vineri, de la ora 19.00.

Profitând de pauza competiţională, FC Petrolul va susţine, în weekend, un joc de verificare în compania unui oponent puternic. Astfel, trupa pregătită de către Cosmin Contra va merge la Razgrad, pentru o confruntare cu campioana Bulgariei, Ludogorets.

Cele două formaţii s-au mai aflat faţă în faţă şi la începutul verii, într-un amical desfăşurat în Austria, atunci când „lupii” s-au impus cu scorul de 4-1. Bulgarii au ajuns până în faza play-off a Ligii Campionilor, după ce au trecut de Slovan Bratislava şi Partizan Belgrad, fiind opriţi, însă, din drumul către grupe de către FC Basel. Ludogorets va evolua în grupele Europa League.

Pentru partida de la Razgrad, petroliştii nu vor conta pe trei dintre jucătorii din lot, plecaţi la echipele naţionale. Astfel, după cum se ştie, Ovidiu Hoban se află la naţionala României, pentru „dubla” cu Ungaria şi Turcia, Ferebory Dore a plecat la reprezentativa Congo, iar „căpitanul” Sony Mustivar a fost convocat, în premieră, la naţionala statului Haiti.

Vă mai recomandăm

VIDEO Magazin oficial Petrolul Ploieşti la stadionul „Ilie Oană”

Primăria Ploieşti nu mai are bani pentru fosta mare handbalistă Simona Gogârlă
 

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite