Pasiuni de miliardar pentru Sebi Ghiţă: baschetul şi media

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miliardarul ploieştean Sebastian Ghiţă, plasat de Forbes pe primul loc în topul celor mai bogaţi prahoveni, a descoperit o nouă pasiune, pentru mass-media, după ce s-a implicat la Realitatea TV. Vedeţi în continuare pentru ce alte hobby-uri îşi mai face timp

Cu ce se ocupă bogaţii patriei în timpul liber? Cel mai bogat ploieştean din topul Forbes 500, Sebastian Ghiţă,  tocmai şi-a descoperit un nou hobby, mass-media. Acesta se adaugă la cel mai vechi, pentru baschet. „Pasiunea pentru baschet este un foarte veche. Asta e, sunt un om previzibil. De curând, am decis să mă implic foarte mult şi în domeniul mass-media", ne-a mărturisit miliardarul ploieştean.

Sebastian Ghiţă mai are o pasiune, pentru maşinile Mercedes. Citiţi AICI mai multe amănunte.

CITIŢI ŞI: Secretele averilor din topul Forbes 500 miliardari. Povești de succes din toată România

CSU Asesoft rămâne, însă, prima dragoste. Clubul de baschet a fost înfiinţat în 1998 şi a promovat în Divizia A în 2002. La prima prezenţă, a ocupat locul 4, câştigând apoi titlul de campioană în fiecare sezon, timp de şapte ani la rând. De asemenea, Asesoft deţine şi şase Cupe ale României (2003-2010). În 2005, echipa ploieşteană a câștigat şi primul trofeu internaţional, FIBA Europe Cup, un soi de Europa League a baschetului, fiind singura echipă din România care a reuşit o astfel de performanţă.

Aflaţi cât de mare este averea lui Sebi Ghiţă din noul TOP Forbes 500 Miliardari pe care îl găsiţi la chioşcurile de ziare!

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite