O tânără, voluntar la ISU Prahova, dată afară din cauza unei postări pe TikTok în care lua în râs serviciul unic de urgenţă 112 VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânără era voluntar ISU din 2019 şi nu a mai avut până acum abateri disciplinare FOTO captură video
Tânără era voluntar ISU din 2019 şi nu a mai avut până acum abateri disciplinare FOTO captură video

Filmarea în care o tânăra îmbrăcată în uniforma Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova imita pe un ton sarcastic un dialog cu un operator de la 112 nu a fost pe placul conducerii unităţii.

 Tânăra, voluntar în cadrul Depratamentului pentru Situaţii de Urgenţă din Vălenii de Munte, a fost dată afară, decizia fiind luată în crusul zilei de luni 8 noiembrie, în urma unei şedinţe organizate de conducerea ISU Prahova.

În filmarea postată pe TikTok, tânăra părea că ridiculizează serviciul unic de urgenţă 112, gestul controversat fiind făcut îmbrăcată cu uniforma de serviciu.

 Acest detaliu i-a adus şi sancţionarea, conducerea ISU Prahova nefiind de acord cu asocierea imaginii instituţiei cu o astfel de postare publică.  

”Domnişoara din videoclipul postat pe o reţea de socializare este voluntar ISU Prahova din anul 2019, desfăşurând activitatea în cadrul Detaşamentului de Pompieri Vălenii de Munte. Până acum, nu a avut niciodată abateri de natura profesională. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Prahova nu admite şi nu încurajează astfel de comportamente, de care ne dezicem complet. Instituţia noastră pune accent pe moralitate, disciplină şi respect faţă de oameni. Tododată, menţionăm că la nivelul instituţiei s-a luat decizia de reziliere a contactului de voluntariat”, potrivit Biroului de Presă al ISU Prahova.

Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite