Nico, în izolare la domiciliu. A intrat în contact cu unul dintre artiştii depistaţi COVID-19 pozitiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nico Matei a intrat în contact cu un artist depistat pozitiv în timpul unei emisiuni de televiziune FOTO Facebook/nicomateiofficial
Nico Matei a intrat în contact cu un artist depistat pozitiv în timpul unei emisiuni de televiziune FOTO Facebook/nicomateiofficial

Nico a intrat în izolare la domiciliu după ce a intrat în contact cu unul dintre artiştii confirmaţi COVID-19 pozitiv. Cântăreaţa şi-a făcut testul, dar resultatul a fost negativ. Totuşi, conform procedurilor în vigoare, Nico va rămâne acasă 14 zile.

Teatrul ”Toma Caragiu” din Ploieşti, acolo unde Nico este angajată, a anunţat pe pagina de Facebook, că va suspenda un spectacol unde artista are rol principal.

”Din cauza unor probleme idependente de voinţa noastra, reprezentaţia de astazi a spectacolului concert <<Suflet pereche>> a fost suspendata.  Deoarece în cadrul unei emisiuni TV solista Nico a intrat în contact cu o persoana care ulterior a fost depistatată cu Coronavirus, procedurile în vigoare îi cer artistei să rămână izolată la domiciliu timp de două săptămâni. Menţionăm că testul pentru Coronavirus efectuat de artistă a ieşit negative”, a anunţat conducerea Teatrului pe pagina oficială de Facebook.

Spectatorii care şi-au cumpărat bilete la spectacolul ”Suflet pereche” îşi pot primi banii înapoi, a anunţat instituţia teatrală.

”Contravaloarea biletelor vă poate fi restituită atât înainte de ora stabilită pentru începerea spectacolului, în Parcul Vest, cât şi în programul de funcţionare al Agenţiei de bilete a Teatrului.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite