Mircea Ionescu Quintus, sărbătorit de două ori în câteva zile de liberali FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La câteva zile după ce a împlinit 95 de ani, preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a fost invitat în mijlocul tinerilor din organizaţia Ploieşti pentru discuţii despre scena politică

Mircea Ionescu Quintus s-a bucurat de două petreceri aniversare în doar câteva zile. După dineul de vineri seară, organizat de liderii liberali, preşedintele de onoare al PNL a luat parte şi la o petrecere surpriză organizată de Tineretul Naţional Liberal, filiala Ploieşti. Pe lângă omagiul adus celui care din 1945 activează în PNL, tinerii au încercat să demonstreze că plecările recente din organizaţie nu au lăsat semne adânci.

Mircea Ionescu Quintus a fost invitat să le vorbească tinerilor din TNL despre politică

Click pe imagini pentru fotogalerie

Festivitatea a fost organizată la sediul PNL Ploieşti, la discuţii participând peste 70 de tineri. „Mă uit la domnişoarele prezente şi îmi amintesc că aşa era şi soţia mea, când am scos-o de la poliţie pentru că o arestaseră că lipea afişe. Cei care se vor angaja în această luptă politică trebuie să ştie că ne aşteaptă mari eforturi. Această muncă, începând de la lipitul de afişe, e obligatorie şi pentru noi, alături de aliaţii din USL. În aceste clipe, foarte mulţi oameni au nădejdea în liberali. Când ies la piaţă mă întreabă lumea «când ne scăpaţi de ăştia?» şi le răspund «păi trebuie să ne scăpăm împreună». Va trebui, cu pruitatea voastră, să veniţi în faţa oamenilor şi să le arătaţi că s-au schimbat metehnele şi oamenii care au îmbătrânit în politică mai mult decât se cuvine“, a fost mesajul seniorului pentru tinerii prezenţi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite