Ministrul Carmen Dan, complice la o cerere în căsătorie-surpriză la Şcoala de Poliţie de la Câmpina VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi logodnici au primit un cadou surpriză de la ministrul Carmen Dan  FOTO Diana Frîncu
Cei doi logodnici au primit un cadou surpriză de la ministrul Carmen Dan  FOTO Diana Frîncu

O elevă a Şcolii de Agenţi de Poliţie Vasile Lascări din Câmpina a avut parte de o surpriză de proporţii, vineri, în timpul ceremoniei de absolvire a cursurilor. Iubitul său a cerut-o în căsătorie de faţă cu toţi colegii, profesorii şi viitorii săi şefi din IGPR, dar şi în prezenţa ministrului de Interne, Carmen Dan, complice la acest moment.

Geanina Gheorghe a fost invitată de iubitul său, Ionuţ Georgescu, să vină în faţa tribunei cu oficiali din Ministerul de Interne şi a întrebat-o, la microfon, dacă vrea să-i devină soţie. Tânărul a îngenuncheat şi i-a înmânat iubitei sale inelul de logodnă. Eomoţionată, Geanina a acceptat propunerea, moment în care colegii săi, care se aflau încă în formaţie,  au dat drumul unui mănunchi tricolor de baloane.

Imediat, ministru Carmen Dan a coborât de la tribuna oficială, i-a felicitat pe cei doi tineri şi i-a anunţat că Ministerul de Interne le oferă un cadou special, o vacanţă de o săptămână pe litoralul românesc, la o unitate de cazare a instituţiei.

“Sperăm să veniţi bronzaţi şi să vă simţiţi bine acolo, să vă întoarceţi cu putere de muncă”, le-a urat ministrul celor doi logodnici.

cerere in casatorie scoala de politie

Ministrul Carmen Dan i-a felicitat pe cei doi logodnici şi le-a oferit o vacanţă la mare FOTO Diana Frîncu 

Întrebată dacă ştia că se pregăteşte ceva cu totul special în timpul ceremoniei de absolvire de la Câmpina, Carmen Dan a zâmbit complice şi a recunoscut că fusese anunţată înainte.

În schimb, Geanina, tânăra cerută în căsătorie, a fost total luată prin surprindere de gestul prietenului său cu care are o relaţie de patru ani. “Nici prin cap nu mi-a trecut. Nu mă aşteptam. A fost cel mai emoţionant moment”, a mărturisit tânăra.

Împreună cu Geanina alţi 480 de elevi au absolvit, vineri, cursurile Şcolii de Agenţi de Poliţie de la Câmpina. Aceştia intră acum într-o scurtă vacanţă, însă din luna august vor merge la posturile unde au fost repartizaţi. Repartiţia viitorilor agenţi de poliţie se face în ordinea notelor cu care au absolvit şcoala, cei care au medii peste 8 vor avea prioritate şi pot alege unde să-şi desfăşoarea activitatea. Cei care nu au muncit în timpul şcolii şi au avut rezultate mai slabe vor trebui să aleagă din locurile rămase disponibile. Cel mai mult, noii agenţi de poliţie se tem de localităţile din judeţul Tulcea şi asta din cauza condiţiilor grele de muncă din zona deltei Dunării.

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite