Mesaj RO-ALERT trimis localnicilor şi turiştilor aflaţi în zonele de munte ale judeţului Prahova, unde este Cod roşu de vânt puternic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
s

Localnici şi turiştii aflaţi, vineri seară, în zona de nord a judeţului Prahova au primit din partea autorităţilor mesaj Ro-Alert, emis în condiţiile în care zona se află sub avertizare Cod roşu de vânt puternic, cu rafale de peste 145 de kilometri pe oră în zonele înalte. Mesajele au fost trimise în localităţile Azuga, Sinaia, Buşteni şi Valea Doftanei.

Zona de nord a judeţului Prahova se află, vineri seară, până la ora 23:00, sub avertizare Cod roşu privind intensificări temporare ale vântului cu rafale de peste 145-150 km/oră, spulberând zăpada la altitudini de peste 1800 de metri.

În aceste condiţii, ISU Prahova anunţă că a fost iniţializat mesaj RO Alert pentru Cod rosu meteo, valabil pentru localităţile Azuga, Sinaia, Buşteni şi Valea Doftanei.

Totodată, au fost anunţate Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă acolo unde există altitudini de peste 1.800 de metri.

În toate staţiunile transportul pe cablu este oprit.

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite