Marius Frumuzache, pedofilul din Ploiești, nu a avut succes la recurs

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Costin Frumuzache, violatorul și pedofilul care a îngrozit anul trecut Ploieștiul, nu a avut succes la acțiunea de recurs înaintată la Curtea de Apel Ploiești, pentru reducerea pedepsei.

Pentru că și-a recunoscut faptele, Frumuzache a fost condamnat anul trecut la 16 ani de închisoare pentru un viol, două tentative, trei violări de domiciliu, dar și infracțiuni informatice, după ce anchetatorii au găsit în calculatorul acestuia mai multe materiale pornografice cu minori.

Citiți și: Pedofilul din Ploiești încearcă să tergiverseze procesul de viol

La începutul acestui an, Frumuzache a declarat recurs față de această decizie, însă fără success. Iată ce au decis magistrații Curții de Apel: „Respinge apelul inculpatului Frumuzache Marius Costin, împotriva sentinţei penale pronunţată de Tribunalul Prahova, ca nefondat. Compută durata reţinerii şi a arestării preventive a apelantului-inculpat de la 02.07.2011 la zi şi menţine starea de arest a acestuia".

Acesta a mai fost obligat și la plata de 400 de lei, cheltuieli judiciare către stat din care 200 lei onorariul apărătorului din oficiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite