Judecătorul CSM, Mona Pivniceru, a fost vineri la Curtea de Apel Ploiești

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Judecătorul CSM, Mona Pivniceru. Foto Alex Policală
Judecătorul CSM, Mona Pivniceru. Foto Alex Policală

Magistrații Curții de Apel Ploiești au prezentat, vineri, raportul de activitate al instanței pentru anul 2011. La prezentarea raportului au fost prezenți și Mona Pivniceru și Marius Tudose, judecători în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.

Ca și în cazul majorității instanțelor prahovene, volumul de activitate al Curții de Apel Ploiești a crescut, în 2011. Majorarea este de peste 37% și vorbim despre 13.470 de dosare care au fost pe masa magistraților. Cele mai multe dintre acestea, peste 5.400 sunt în materie comercială și de contencios administrativ, urmate de cele generate de conflictele de muncă și asigurările sociale, peste 3.400 de dosare.

Creșterea de volum a generat o scădere a operativității acestei instanțe, în 2011, de numai 82,05% în soluționarea cauzelor, față de peste 88%, în 2010.

La prezentarea raportului Curții de Apel Ploiești a fost invitat și ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, însă acesta nu a ajuns la întâlnire. Din partea CSM au venit judecătorii Mona Pivniceru și Marius Tudose.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite