Ioan Manole: „Petru Mircea şi-a petrecut o «lună de miere» cu actuala iubită, pe litoralul bulgăreasc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tatăl Mădălinei Manole a mărturisit că este încă foarte marcat de cele întâmplate recent la Cimitirul Bolovani din Ploieşti, la un an de la moartea fiicei sale. Ioan Manole este supărat foc pe Petru Mircea, văduvul artistei, despre care susţine că a aflat că şi-a petrecut câteva zile de vacanţă în companiei noii sale iubite.

„În continuare eu şi Petru Mircea nu ne vorbim, în continuare nu am posibilitatea să-mi văd nepotul. Am înţeles că este la Botoşani, la bunicii paterni, iar noi nu-l putem vizita. Cât despre fostul ginere, din câte am înţeles şi-a petrecut o lună de miere cu actuala iubită, pe Litoral, undeva pe la vecinii bulgari", susţine Ioan Manole.

Părinţii cântăreţei se plâng de faptul că, în dosarul morţii fiicei lor, redeschis de curând, „este tăcere totală", şi că nu au mai fost chemaţi să dea declaraţii. Oamenii se tem că lucrurile vor rămâne în acelaşi stadiu.

„Noi aflam de la presă detalii din dosar şi stadiul cercetărilor, pentru că nouă nu ni se spunea nimic despre cercetări. Nu vrem altceva decât să se facă dreptate", a conchis Ioan Manole.

FOTOGALERIE de la parastasul de un an făcut pe Petru Mircea pentru fosta sa soţie

Mădălina Manole s-a sinucis la 14 iulie 2010, exact în ziua în care împlinea 43 de ani. Artista a înghiţit o mare cantitate de furadan, substanţă interzisă de la comercializare în Uniunea Europeană încă din anul 2008. La un an de la moartea acesteia, soţii Manole şi Petru Mircea i-au făcut parastase separate cântăreţei, la mormântul acesteia.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite