Gimnastele de la CSM Ploieşti au mai strâns 13 medalii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Micuţele gimnaste de la CSM Ploieşti au onorat invitaţia Liceului cu Program Sportiv "Szasz Adalbert" din Târgu-Mureş şi a Direcţiei pentru Sport a judeţului Mureş şi au participat la ediţia a II-a a Concursului internaţional Cupa "Mureşul" la gimnastică ritmică.

La competitie au participat peste 50 de gimnaste de la 4 cluburi din tara si unul din Ungaria: CSU Brasov, CSU Oradea, CS Municipal Ploiesti, CS "Musza" Budapesta si LPS Targu-Mures.

Gimnastele Clubului Sportiv Municipal Ploiesti au participat in concursul destinat categoriilor a IV-a si a III-a cucerind in final 13 medalii: 4 de aur, 5 de argint si 4 de bronz!

La categoria a IV-a (7-9 ani) podiumul a fost ocupat de reprezentantele CS Municipal Ploiesti atat in concursul individual compus cat si pe obiecte. Astfel, Livia Harcan a obtinut trei medalii de aur la individual compus, coarda si panglica, Cesima Nechifor a obtinut o medalie de aur la cerc - la egalitate cu Livia harcan si 2 medalii de argint la la individual compus si panglica, iar Iulia Chirvasa a obtinut 2 medalii de argint la cerc si panglica si o medalie de bronz la individual compus. Cea de a patra reprezentanta de categoria a IV-a a Clubului Sportiv Municipal Ploiesti, Denisa Stoian, a obtinut locul sase la individual compus si panglica si locul patru la cerc. Tot ea a obtinut si Premiul special pentru cea mai mica gimnasta din concurs, Denisa avand doar 7 ani!

La categoria a III-a (10-12 ani) gimnasta Iulia Adriana Cretu a reusit sa castige doua medalii de argint la individual compus si la coarda. Coechipierele ei, Sofia Wiederman si Adriana Bach au obtinut cate o medalie de bronz la coarda, respectiv cerc. Daria Ilinca a reusit sa se claseze a sasea la coarda si la cerc si a saptea la individual compus.

Toate gimnastele participante au primit premii oferite de organizatori si de sponsori.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite