FOTO ARD și USL Prahova și-au depus listele de candidaturi la parlamentare în aceeași zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La diferență de numai o oră, reprezentanții din Prahova ale celor două alianțe politice și-au depus luni dosarele de candidaturi la sediul Biroului Electoral Județean Prahova

Primii au fost cei de la ARD, care au sosit la BEJ Prahova, la ora 11.00, în frunte cu Roberta Anastase. Președintele PDL Prahova va candida pe același colegiu, 11 Vest, la Camera Deputaților.

„Sperăm și avem încredere că va fi un rezultat bun pentru Alianța pentru România Dreaptă. Evit să fac pronosticuri, surprizele pot apărea oricând și de o parte și de cealaltă", a spus Roberta Anastase.

image

Click pe imagini pentru o fotogalerie de la depunerea candidaturilor

Cu o întârziere de peste o jumătate de oră față de programul anunțat, adică ora 12.00, au ajuns la BEJ și candidații USL Prahova. Drumul spre BEJ a fost deschis de Mircea Cosma, președintele Consiliului Județean Prahova, care va fi șeful de campanie pe județ al uniunii social - liberale.

Mircea Cosma: „Singura probă pe care a dat-o la USL contracandidatul Robertei Anastase a fost la numărat"

Printre candidații la parlamentare se află și fiul său, Vlad Cosma, care va candida pe Colegiul 8 Mizil, rămas liber după arestarea lui Adrian Năstase.

Victoria USL la parlamentare va fi atât de categorică și va fi de atât de lungă durată încât nu cred că voi mai trăi să apuc să văd din nou PDL la guvernare", a spus Mircea Cosma.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite