Fosta gimnastă Corina Ungureanu candidează la alegerile europarlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilier al primarului Ploieştiului pe probleme de sport, fosta gimnastă Corina Ungureanu a anunţat, printr-un comunicat de presă, că a luat decizia de a candida, ca independent, la alegerile pentru Parlamentul European

Deşi decizia am luat-o de mult, azi, 20 august 2013, o fac publică: am decis să candidez la alegerile pentru Parlamentul European din 2014. Şi am decis să o fac în nume propriu, ca independentă. Drept urmare, mi-am înaintat demisia din Partidul Social Democrat“, scrie Corina Ungureanu în comunicatul de presă. 

„Nu vreau să insist, aici şi acum, asupra motivelor care m-au determinat să optez pentru o candidatură independentă. Voi prezenta pe larg aceste motive în perioada următoare, în cadrul întâlnirilor pe care le voi avea în ţară cu cei care doresc să-mi sprijine candidatura. Mizez pe sprijinul tuturor cetăţenilor români care gândesc liber şi care cred în rolul esenţial pe care îl joacă, într-un sistem democratic funcţional, societatea civilă.

Ca fostă sportivă de performanţă, am participat la multe competiţii europene şi mondiale.

Pentru a-mi reprezenta ţara la nivelul impus de prestigiul de care se bucură în întreaga lume şcoala românească de gimnastică, am petrecut zeci de mii de ore în cantonamente şi în sălile de antrenament. Pe aceste zeci de mii de ore de muncă tenace mi-am clădit toate realizările din carieră. Sportul mi-a adus multe satisfacţii, dar, înainte de toate, m-a învăţat că, în viaţă, nu poţi obţine nimic valoros şi durabil fără să munceşti.

De azi, mă înscriu într-o competiţie la finele căreia doresc să reprezint România şi interesele cetăţenilor români în Parlamentul European. Îmi doresc să contribui la integrarea sportului în celelalte politici ale Uniunii Europene şi să realizez proiecte prin care să fie puse în valoare rolul social al sportului şi incontestabila sa dimensiune economic“, îşi justifică gestul Corina Ungureanu.

Fosta gimnastă este consilier de probleme de sport al primarului Ploieştiului, Iulian Bădescu, iar în trecut a pozat şi în revista Playboy.

Mai puteţi citi

VIDEO Din Playboy vrea la Parlamentul European. O fostă gimnastă de top, care a pozat goală, are gânduri mari în politică

FOTO Decathlon a deschis magazinul din Ploieşti. Corina Ungureanu şi Ana Maria Tămârjan, la inaugurare

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite