Fetele de la CSM Ploieşti, aproape de un record stagional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După un început de campionat cu multe dificultăţi, timp în care două din jucătoarele de bază au luat o pauză pentru a se dedica vieţii de familie, echipa feminină de handbal CSM Ploieşti a început să lege o serie de rezultate favorabile, care ar putea fi extinsă, marţi, după meciul cu Dunărea Brăila

Fetele de la CSM Ploieşti joacă, marţi, de la ora 18.00, cu formaţia HC Dunărea Brăila. Meciul, care se va desfăşura la Sala Sporturilor din Plopeni, le oferă ocazia de a realiza cea de-a treia victorie consecutivă, ceea ce ar reprezenta o premieră în acest sezon pentru echipa Clubului Sportiv Municipal. Meciul este unul special şi pentru Janina Luca, interul CSM-ului venind chiar de la formaţia brăileană.

„Aştept din partea fetelor să îşi menţină atitudinea din ultimele două meciuri şi, dacă se va întâmpla lucrul acesta, cred că ne putem impune în dauna formaţiei din Brăila. Fără îndoială, Dunărea este o echipă bună, dar şi Zalăul este şi am remizat chiar pe terenul ei. Aşa că nu ne temem de acest meci, avem încredere în forţele noastre şi cu publicul alături de noi avem toate argumentele pentru a câştiga", a declarat antrenorul CSM-ului, Gigi Ionescu.

În partida tur, Dunărea Brăila a câştigat la o diferenţă de şase goluri: 29-23.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite