Două persoane au murit şi alte cinci au fost rănite, în urma unui accident în lanţ petrecut pe DN1. Printre victime se află patru cetăţeni olandezi. Trafic blocat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase persoane sunt grav rănite în urma unui accident petrecut, duminică, pe DN1. Două dintre victime se află în stop cardiorespirator. Traficul este complet blocat.

UPDATE: Traficul pe DN1, în dreptul localităţii Breaza a fost deviat astfel: pentru sensul de urcare, autoturismele sunt deviate prin comuna Cornu, iar pentru coborâre, maşinile trebuie să folosească ruta ocolitoare Breaza-Poiana Câmpina.

Din primele cercetări, accidentul s-a produs după ce şoferul unui autoturism care circula către Ploieşti a pătruns pe contrasens şi a acroşat o maşină care venea din sens opus. Cele două autoturisme implicate iniţial în accident s-au lovit frontal de o a treia maşină, potrivit Biroului de Presă al IJP Prahova

UPDATE: Bilanţul accidentului petrecut pe DN1 este unul grav. Două persoane au fost declarate decedate. Este vorba despre o femeie în vârstă de 45 de ani şi un bărbat de 39 de ani. Alte cinci victime au fost transportate la spitalele din Prahova cu multiple leziuni. Astfel, printre răniţi se află o femeie de 20 de ani cu traumatism craniofacial, , fractură femur stâng, fractură ambele braţe şi membru inferior drept, un bărbat de 20 de ani cu traumatism craniocerebral şi traumatism de bazin, un bărbat de 49 de ani cu traumatism cranio cerebral minor, traumatism abdominal, traumatism de picior şi traumatism de bazin, o femeie de 51 de ani cu fractură de membru inferior stâng, o femeie de 20 de ani cu traumatism cranio facial şi un bărbat de 50 de ani cu traumatism de bazin, traumatism de membru inferior şi traumatism toraco abdominal.

UPDATE: Două persoane au fost declarate decedate, o altă persoană este inconştientă, iar pompierii lucrează pentru a scoate victima din maşina în care a rămas încarcerată. 

Alte cinci persoane, victime ale accidentului, au plecat la spital.

UPDATE: În accident au fost rănite o femeie în vârstă de 51 de ani, care prezintă multiple fracturi, o tânără de 20 de ani cu fracturi la ambele mâini şi la ambele picioare, o tânără de 19 ani cu traumatism toracic şi la coloană, doi cetăţeni străini în stop cardiorespirator pentru care se execută manevre de resuscitare. O altă victimă, tot cetăţean străini, este în stare critică, anunţă Biroul de Presă al ISU Prahova

accident dn1 prahova foto isu

Bilanţul accidentului de pe DN1, din dreptul localităţii Breaza este extrem de grav: doi morţi şi alte cinci persoane în stare critică FOTO ISU Prahova

..............................................................

Ştirea iniţială

Accidentul s-a petrecut, duminică, în jurul orelor 15.00, pe DN1, în judeţul Prahova, în dreptul localităţii Breaza. Din primele informaţii patru autoturisme sunt implicate în accident, iar trei dintre pasageri sunt încarceraţi. Potrivit Biroului de presă al ISU Prahova, alte două persoane se află în stop cardiorespirator.

26 de pompieri acţionează la faţa locului pentru a acorda primul ajutor victimelor, care au intervenit cu trei autospeciale de descarcerare şi o autospecială de transport multiple victime. Traficul în zonă este complet blocat, resturi din maşinile implicate fiind împrăştiate pe ambele sensuri de mers.

Vom reveni

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite