Doi prahoveni au „fentat“ statul cu 560.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi administratori de societăţi, din Ploieşti şi Filipeştii de Pădure, au rotunjit profiturile firmelor prin folosirea de facturi false. În urma acestor operaţiuni, ei s-au sustras de la plata impozitului pe profit şi au dedus în mod ilicit TVA. Prejudiciul calculat de poliţie sare de jumătate de milion de lei

Cercetaţi penal pentru infracţiuni economice. Potrivit reprezentanţilor IPJ Prahova, unul dintre administratori a întocmit în perioada decembrie 2007-aprilie 2010, mai multe facturi în fals ce atestau cheltuieli efectuate de societate. A înregistrat aceste operaţiuni în contabilitatea firmei cu scopul de a se sustrage de la plata impozitului pe profit şi a deduce în mod ilicit TVA, prejudiciul produs fiind de 187.418 lei.

Administratorul unei societăţi din Filipeştii de Pădure a comis aceeaşi infracţiune, prejudiciul calculat pentru perioada 2007-2010 ajungând la 372.331 de lei. Totodată, el nu a înregistrat în contabilitate venituri în cuantum de 9.713 lei potrivit anchetatorilor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite