Cursuri extracurriculare pentru copii. Vedeţi aici oferta din Ploieşti

0
0
Cursurile tematice vor începe în luna octombrie. Foto arhivă Adevărul
Cursurile tematice vor începe în luna octombrie. Foto arhivă Adevărul

Odată cu începerea anului şcolar începe şi alergătura după cursurile extracurriculare. În Ploieşti, astfel de evenimente se desfăşoară la Palatul Copiilor, dar şi în centre particulare din oraş.  

La Palatul Copiilor din Ploieşti, cursurile pentru anul şcolar 2011- 2012 vor începe de săptămâna viitoare. În oferta educaţională există aproape 20 de opţiuni.

Muzică, dans, teatru, pictură, poezie, cultură şi civilizaţie engleză, educaţie pentru cetăţenie democratică, informatică, gimnastică ritmică, şah, creaţie confecţii sau aeromodelism sunt doar câteva dintre opţiunile pe care le au părinţii pentru micuţii lor. Copiii care pot lua parte la aceste activităţi trebuie să aibă între 4 şi 18 ani.

Aceste cursuri sunt ţinute în mod gratuit, o dată sau de două ori pe săptămână, în funcţie de alegerea făcută.

Înscrierile se fac şi după ce demarează activitatea, pe strada Mărăşeşti, nr. 239, la telefonul 0244.596 146 sau pe adresa de e -mail pcploiesti@gmail.com.

Potrivit organizatorilor, obiectivul acestor acţiuni constă în pregătirea copilului în colaborare cu şcoala şi familia pentru dezvoltarea unor personalităţi complexe, potrivit vocaţiei şi aptitudinilor fiecăruia.

Opţiuni inedite pentru copii

Există şi cursuri particulare, unde numărul de copii dintr-o grupă este limitat, programul este bine stabilit, iar fiecare mişcare este atent urmărită.

„Cursuri Copii Ploieşti" este unul dintre centrele particulare, situate în zona Aurora Vest, unde părinţii care au copii cu vârste între 6 şi 13 ani îi pot înscrie la următoarele activităţi: „Curs de dezvoltare personală pentru copii", „Branding personal şi public speaking", „Finanţe personale pentru copii", „Leadership şi antreprenoriat pentru copii", „Clubul de engleză pentru copii"

„Metodele de lucru utilizate se bazează pe foarte multe exerciţii practice si jocuri, role-play-uri, discuţii pe aceste teme, studii de caz, accesul la bibliografie şi materiale suport, toate utilizate pentru dezvoltarea abilităţilor şi pentru oferirea unui feedback obiectiv şi constructiv privind evoluţia copiilor pe perioada cursului", ne-a declarat Adriana Dascălul, coordonator de proiect.

Înscrierile la aceste cursuri se fac până pe 15 octombrie, iar taxele sunt între 320 şi 390 de lei în funcţie de opţiune.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri