Cu ce notă s-a intrat la Şcoala de Poliţie din Câmpina în sesiunea ianuarie 2020. Rezultate mult mai bune faţă de anul trecut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rezultate surprinzătoare la admiterea în Şcoala de Agenţi de Poliţie ”Vasile Lascăr” din Câmpina. Ultima medie cu care un candidat a fost admis respectă tradiţia ultimilor ani, în ciuda faptului că subiectele sunt de dificultate ridicată, aşa cum susţin viitorii poliţişti.

71 de puncte  a fost ultima medie de admitere din sesiunea ianuarie 2020, o medie mult mai mare faţă de sesiunea din ianuarie 2019 când s-a intrat cu 64 de puncte.

Cea mai mare medie a fost de 99 de puncte

Concurenţii au avut de răspuns la 90 de întrebări, 60 la limba română şi 30 la o limbă străină, franceză sau engleză, la alegere. Fiecare întrebare avea patru variante de răspuns, dar doar una era corectă.

 Candidaţii declaraţi admişi vor face un an de şcoală, împărţit în şase luni de cursuri şi şase de practică la sediile de poliţie din oraşele unde elevii au domiciliul. Este ultima generaţia care va face doar un an de şcoală. MAI intenţionează ca de anul viitor, viitorii poliţişti să fie şcoliţi timp de doi ani.

În sesiunea din ianuarie 2020 au participat la concursul scris 2523 de candidaţi, dintre care 380 de fete.

Deocamdată nu este stabilit când va fi următoarea sesiune de examen şi dacă MAI va mai organiza în acest an o nouă etapă de admitere la Şcoala de Poliţie de la Câmpina.

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite