Contabilul unei primării din Prahova, dat dispărut după un control al Curții de Conturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un angajat al Primăriei Lipănești, din Prahova, găsit recent cu probleme de către inspectorii Curții de Conturi, este dat dispărut de două zile. Rudele nu ştiu dacă bărbatul se ascunde sau a fost implicat în vreun accident

Poliţia şi rudele îl caută de două zile pe Ciprian Dinu, contabilul Primăriei Lipăneşti, care a dispărut de la domiciliu lăsându-şi maşina în faţa Spitalului Judetean din Ploieşti, informează publicaţie ph-online.ro. Contabilul a plecat de acasă imediat după un control programat al Curţii de Conturi Prahova.

„Controlul a descoperit unele inadvertenţe între statul de plată al contabilului şi extrasele de cont. Altfel spus, fără să acuz pe nimeni, se pare că acesta încasa ceva mai mulţi bani decât era normal, dar înca nu se ştie suma, nu se ştie dacă diferenţa este de 20, 50 sau 100 de milioane de lei vechi. Suntem şi noi şocaţi, am fost cu Poliţia la spital, să vedem maşina, şi sper ca Ciprian să nu fi făcut vreun gest necugetat", a declarat, pentru aceeaşi sursă, primarul comunei Lipăneşti, Robert Nica.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite