Cinci adolescenţi, printre care două fete de 15 ani, arestaţi în dosarul violului în grup de la Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hainele fetei abuzate sexual, probe în dosarul de viol instrumentat de poliţiştii din Ploieşti FOTO IJP
Hainele fetei abuzate sexual, probe în dosarul de viol instrumentat de poliţiştii din Ploieşti FOTO IJP

Judecătoria Ploieşti a admis propunerea procurorilor care au cerut arestarea preventivă a grupului de violatori care a batjocorit o tânără de 18 ani la o petrecere organizată într-un apartament din Ploieşti.

Fata a fost legată de clanţa unei uşi de către prietenele ei de 15 ani şi apoi violată de trei băieţi, dintre care doi minori.

Violul s-a petrecut în noaptea de 29 spre 30 mai într-un apartament din Ploieşti unde tânăra de 18 ani fusese invitată la o petrecere de către prietena ei, o adolescentă de 15 ani. S-a consumat mult alcool, spun surse judiciare, iar după miezul nopţii, tânăra ar fi vrut să plece acasă, doar că nu a fost lăsată.

Trei fete - Georgiana Alexandra Burbuţan (zisă „Fashion”), Naomi Burcioiu,  Bianca Dumitru (zisă „Barbie”) - au reuşit să o împiedice pe prietena lor mai mare, au bătut-o şi apoi au legat-o cu un cordon de clanţa unei uşi. 

Astfel imobilizată, tânăra de 18 ani nu a reuşit să se apere şi a fost violată în repetate rânduri de trei băieţi, dintre care doi minori, spun surse apropiate de anchetă.

Când a reuşit să scape, victima a mers la Poliţia Ploieşti pentru a reclama nenorocirea prin care trecuse. A fost însoţită chiar de către prietena de 15 ani care pusese totul la cale. Fata cea mică nu a realizat că de fapt şi-a întins singură o capcană. Povestind poliţiştilor tot ce s-a întâmplat în apartament nu a făcut altceva decât să se incrimineze, astfel că a fost reţinută ca inculpat în cauză.

Alin Vasile Geroge (zis „Sorin”), Cătălin Ionuţ Gheorghe (zis „Pui”) şi Cristian Robert Niţu (zis „Grecu”), cei trei violatori, au fost reţinuţi de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşi şi ulterior arestaţi preventiv. Măsura a fost dispusă de Judecătoria Ploieşti şi a fost deja atacată la Tribunal.

Cele trei fete minore sunt acuzate de complicitate la viol în formă continuată, lovire şi alte violenţe şi lipsire de libertate, în timp ce băieţii sunt acuzaţi de viol şi complicitate la lipsire de libertate.

Victima este din Câmpina şi are o viaţă destul de complicată pentru vârsta ei. Este căsătorită şi are deja un copil, dar dintr-o relaţie anterioară.

Una dintre adolescentele de 15 ani, arestată în dosarul de viol în grup, este o cunoscută a poliţiştilor pentru furturi din magazine.

Citeşte şi:

Viol în grup la Ploieşti. O fată de 18 ani, ademenită la „petrecere“ de două adolescente de 15 ani

Un bărbat din R. Moldova, condamnat la detenţie pe viaţă pentru că şi-a abuzat sexual fiicele minore

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite