Bazarul Copiilor, duminică, la Ploieşti. Sute de copii fac schimb de hăinuţe, jucării şi cărţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sute de copii şi părinţi sunt aşteptaţi duminică la Sala Sporturilor FOTO Facebook / Ploieştiul în culori
Sute de copii şi părinţi sunt aşteptaţi duminică la Sala Sporturilor FOTO Facebook / Ploieştiul în culori

Aproximativ 300 de copii sunt aşteptaţi duminică în zona Turnului Paraşutiştilor de la Sala Sporturilor din Ploieşti pentru a-şi vinde, dona sau schimba hăinuţe, jucării şi cărţi

A 14- ediţie a Bazarului Copiilor se va desfăşura duminică, 18 septembrie, în zona Turnului Paraşutiştilor de la Sala Sporturilor „Olimpia” din Ploieşti, între orele 10.00 şi 13.00.

Ca şi în cazul celorlalte ediţii ale acestui eveniment, sute de copii vor fi aşteptate să vândă sau să cumpere, să doneze sau să facă schimb de jucării, de haine, de CD-uri sau de cărţi. Calitatea produselor care vor fi donate sau vândute trebuie să fie bună sau foarte bună, aceasta fiind, de altfel, şi condiţia esenţială de participare la bazar. 

Lucruşoarele vor fi vândute la preţuri modice, bani ce vor ajunge în puşculiţele micilor vânzători) şi, de asemenea, copiii vor putea face schimb de jucării între ei, iar lucrurile rămase vor fi donate, cu voia micilor proprietari, către cauze caritabile din judeţ.

Proiectul are ca scop educarea copiilor într-un spirit altruist şi, în acelaşi timp, acestia vor învăţa faptul că lucrurile au o valoare materială (noţiunea de bani şi de vânzare-cumpărare), cu atât mai mult cu cât unii copii au tendinţa de a nu renunţa sub nici o formă la obiectele ce le aparţin.

Participarea în calitate de vânzător în cadul Bazarului Copiilor este liberă, nu se percepe taxă şi nu este necesară înscriere prealabilă. Micii negustori vor primi din partea organizatorilor diplome de participare, multe zâmbete şi voie bună.

Mai puteţi citi

Concert Voltaj şi Caravana Filmelor TIFF, în weekend, la Ploieşti

Noaptea la Zoo: fachiri, teatru şi muzică la grădina zoologică de la Bucov

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite