Bărbat găsit împuşcat în cap într-o casă din Mizil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Criminaliştii au ajuns în apartamentul unde a fost descoperit cadavrul şi fac cercetări FOTO Arhivă
Criminaliştii au ajuns în apartamentul unde a fost descoperit cadavrul şi fac cercetări FOTO Arhivă

Cadavrul bărbatului a fost găsit miercuri 16 martie în jurul orelor 15.00 într-un apartament din oraşul prahovean Mizil. Individul area o rană în zona capului, iar lângă el a fost găsită o armă.

   UPDATE ORA 16.08 Victima, în vârstă de 41 de ani, este administratorul unei societăţii de construcţii. Individul era în divorţ şi se alfa în plin proces pentru custodia copiilor, potrivit unor surse judiciare. Era vânător şi deţinea permis de port-armă. Cadavrul său a fost descoperit de sora bărbatului, care a mers la locuinţa acestuia, îngrijorată că fratele nu mai răspundea la telefon.

.............................

Ştirea iniţială

”La data de 16 martie, în jurul orei 15:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Mizil au fost sesizaţi despre faptul că într-o locuinţă din oraş se află un bărbat decedat, la prima vedere împuşcat în cap, cu o arma de vânătoare lângă el”, a transmis Biroul de Presă al Poliţiei Prahova.

O echipă de criminalişti s-a deplasat, de urgenţă la faţa locului, constatând faptul că cele sesizate se confirmă, a precizat sursa citată.

La acest moment, poliţiştii fac cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Ştire în curs de actualizare

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite