Argument de hoţ: a furat o maşină pentru că avea nevoie să ajungă la farmacie pentru medicamente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scuzele unui hoţ care a furat o maşină la Sinaia i-a lăsat fără replică pe poliţişti. Bărbatul a spus că avea nevoie de autovehicul pentru a ajunge la farmacie să-şi ia medicamentele

Incidentul s-a întâmplat la începutul săptămânii în staţiunea Sinaia, unde poliţiştii au fost chemaţi la 112 pentru a da de urma unei maşini furate. Proprietarul o lăsase parcată pe o stradă din oraş, cu cheile în contact.

După ce au făcut investigaţii, poliţiştii au găsit autovehiculul la un bărbat de 66 de ani, din localitate. Acesta a argumentat că a luat maşina fără să anunţe deoarece ar fi avut nevoie să se deplaseze urgent la o farmacie, pentru a cumpăra medicamente, fiind cardiac şi diabetic.

Hoţul s-a dovedit a fi destul de vesel, pentru că la testarea cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, iar permisul de conducere i-a fost reţinut pe o perioada de 90 de zile. De asemenea, în cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt în scop de folosinţă.

Vă mai recomandăm

Raul Petrescu, unul dintre viceprimarii Ploieştiului, condamnat definitiv la închisoare cu suspendare pentru corupţie

Trei cetăţeni bulgari, arestaţi preventiv pentru skimming. Au fost prinşi într-un hotel, la Sinaia

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite