Amplasamentul trecerilor de pietoni de la Halele Centrale din Ploieşti se modifică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În zonă se creează în fiecare zi ambuteiaje. FOTO Adevărul Ploieşti
În zonă se creează în fiecare zi ambuteiaje. FOTO Adevărul Ploieşti

Două treceri de pietoni din zona Halelor Centrale vor fi desfiinţate din cauza ambuteiajelor care se creează în zonă. De asemenea, zebra de pe Vasile Milea va fi mutată spre zona platoului pieţei

Reprezentaţii Comisiei Municipale pentru Transport şi Siguranţa Circulaţiei au decis, având în vedere aglomeraţia şi ambuteiajele care se creează zilnic în zona intersecţiilor străzii Emile Zola cu străzile Vasile Milea şi Griviţei, să desfiinţeze două treceri pentru pietoni din zona Halelor Centrale.

Este vorba despre zebrele de pe strada Emile Zola, acestea urmând să fie înlocuite de o trecere nouă, care să facă legătura între Piaţa Toma T. Socolescu şi intrarea de la Halele Centrale.

De asemenea, trecerea pentru pietoni de pe strada Vasile Milea se va muta la aproximativ 40 de metri spre Platoul Halelor Centrale.

În dreptul zebrelor desfiinţate se vor monta panouri de avertizare „trecere pentru pietoni desfiinţată” şi garduri pentru a împiedica traversarea neregulamentară a pietonilor.

Mai puteţi citi

DN 1A va avea o bandă în plus la Bărcăneşti

FOTO Pietonii evită pasarelele de pe Valea Prahovei. Fac slalom pe DN 1 sau arată certificate medicale pentru a folosi trecerea pentru persoane cu dizabilităţi
 

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite