„ALO, POLIŢIA?“ Patru hoţi de cablu au lăsat un sat din Prahova fără ton

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbaţii au încercat să desprindă mai multe zeci de metri de cablu Foto: arhiva Adevărul
Bărbaţii au încercat să desprindă mai multe zeci de metri de cablu Foto: arhiva Adevărul

Patru bărbaţi au fost prinşi de poliţiştii prahoveni în timp ce încercau să dea jos de pe stâlpi mai mulţi metri de cablu telefonic, cu ajutorul unui cal, la marginea satului Izvoarele

Lucrătorii Secţiei 12 Poliţie Rurală Vălenii de Munte au fost sesizaţi ieri prin S.N.U.A.U. « 112 » despre faptul că persoane necunoscute au tăiat şi sustras cablul telefonic între mai mulţi stâlpi de susţinere, la marginea satului Izvoarele. 

Din cercetările poliţiştilor a rezultat că în aceeaşi zi, P. Valentin, din comuna Izvoarele, L. Octavian, F. Cătălin şi C. Ciprian, toţi din comuna Măneciu au stabilit să se întâlnească pe drumul ce face legătura între satele Izvoarele şi Schiuleşti. Ajunşi acolo, au tăiat la un capăt cablul telefonic după care l-au legat de căruţă încercând sa-l smulgă. Văzând că nu reuşesc, au încercat să-l desprindă  trăgându-l cu un cal. În acel moment, întrucât au fost surprinşi de poliţişti, au abandonat cablul şi au fugit în grădinile ce mărgineau drumul. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt calificat. Cercetările sunt continuate de lucratorii Secţiei 12 Poliţie Rurală Vălenii de Munte, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale ale făptuitorilor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite