Alegeri pe șeșt la PNL Ploiești. Organizația, pe un butoi cu pulbere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Roşca, preşedintele PNL Prahova
Mircea Roşca, preşedintele PNL Prahova

Surse din interiorul PNL Ploieşti susţin că mai multe persoane interesate să candideze pentru o funcţie de conducere în cadrul filialei municipale au fost surprinse de organizarea, în avans, a alegerilor, informează observatorulph.ro.

Iniţial, data organizării alegerilor interne era 4 august, însă preşedintele PNL Prahova a anunţat, surprinzător, încă de vineri, noua conducere de la PNL Ploieşti: Alexandri Nicolae - preşedinte, Iulian Teodorescu şi Horia Toma - vicepreşedinţi.

Citiți aici calendarul stabilit inițial pentru alegeri și care erau numele favoriților

„A fost o mutare incorectă prin care unii nu au avut nici măcar posibilitatea de a candida pentru funcţiile de conducere. Cei care au apucat să-şi depună candidaturile s-au trezit că nu au nici măcar votul rudelor pe care contau, semn că rezultatul alegerilor a fost aranjat", a declarat un vechi liberal ploieştean, care a preferat să-şi păstreze anonimatul pentru observatorulph.ro.

Potrivit unor surse liberale, unul dintre posibilii candidaţi la şefia PNL Ploieşti, George Botez, era plecat din ţară la data organizării alegerilor interne, mai spune sursa citată.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite