Accident în lanţ în Ploieşti. Şoferii erau cu ochii la pregătirile pentru defilare FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei mașini au fost implicate într-un accident în lanț care s-a produs în jurul orei 11.00, pe Bulevardul Republicii din Ploiești. Mașina din mijloc a fost făcută „armonică“ în impact, iar șoferița din acest auto a fost transportată la spital, cu suspiciunea de traumatism la coloană. Se pare că atenţia şoferilor a fost distrasă de pregătirile pentru defilarea de 1 Decembrie

UPDATE ora 12.20:

Un accident auto în lanţ s-a petrecut marţi dimineaţă, pe Bulevardul Republicii din Ploieşti, între Catedrală şi sensul giratoriu de la Caraiman. Trei maşini au fost avariate, după ce şoferul din faţă a frânat, iar următorii doi n-au avut viteza de reacţie suficient de bună. Autoturismul prins la mijloc a fost făcut „acordeon“, în limbaj şoferesc, conducătoarea auto având şi cele mai mari probleme dintre cei trei în urma impactului. Femeia de 45 de ani a fost transportată la Spitalul Judeţean pentru a primi îngrijiri medicale. „A fost o tamponare în lanţ a trei maşini, cu trei persoane implicate. Doi dintre conducătorii auto au refuzat îngrijirile medicale. Pe a treia persoană, o femeie de 45 de ani, o ducem la spital. Ea prezintă un traumatism la coloană“, ne-a precizat medicul de pe Ambulanţă, Ruxandra Rădulescu.

image

Click pe imagini pentru Galerie Foto

Poliţiştii spun că este posibil ca accidentul să fi avut loc pentru că şoferii se uitau la pregătirile trupelor pentru defilarea de Ziua Naţională. Pregătirile de defilare au avut loc marţi dimineaţă, în dreptul Parcului Mihai Viteazul. Timp de câteva zeci de minute, poliţiştii nu au permis accesul maşinilor pe acest tronson. După terminarea defilării de probă, traficul s-a desfăşurat în continuare cu dificultăţi, din cauza accidentului rutier.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite