Absolvenţii şcolilor de Poliţie vor intra pe posturi începând cu 2 mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aproape 1.800 de persoane aşteaptă să fie încadrate pe post
Aproape 1.800 de persoane aşteaptă să fie încadrate pe post

La aproape un an după ce au absolvit cursurile şcolilor de Poliţie din Câmpina şi Cluj, cei aproape 1.800 de tineri din promoţia 2011 au fost anunţaţi că vor fi încadraţi pe funcţii. Ministrul Internelor, Gabriel Berca, a declarat că a semnat un ordin prin care a reglementat situaţia

Prezent, mierucri, la Ploieşti, ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, a anunţat că la data de 17 aprilie vor începe demersurile pentru încadrarea pe funcţii a absolvenţilor şcolilor de Poliţie din promoţia 2011. Potrivit reprezentantului Guvernului, cei aproape 1.800 de tineri aflaţi în această situaţie vor începe serviciul pe 2 mai, majoritatea la secţiile rurale din ţară.

Pe aceeaşi temă:

Au făcut şcoala de Poliţie ca să ajungă şomeri

Declaraţia a fost făcută miercuri, la sediul Prefecturii Prahova, după ce ministrul a vizitat Şcoala de Poliţie „Vasile Lascăr" din Câmpina. „Am fost de dimineaţă la Câmpina, unde i-am anunţat în primul rând pe profesori că, în privinţa celor care au terminat anul trecut, am reuşit ca începând cu 17 aprilie să demarăm procedurile. Tocmai am semnat ordinul. Începând cu 2 mai, toţi cei 1.800 de absolvenţi, de la Câmpina şi Cluj, se vor prezenta la posturile unde au fost repartizaţi, în funcţie de solicitările făcute de şefii inspectoratelor judeţene. Cei mai mulţi vor merge unde este mai mare nevoie de ei, adică în mediul rural, pe deficitul constatat de către fiecare şef de poliţie judeţeană în parte", a declarat Gabriel Berca.

Numai la Câmpina, aproape 1.500 de absolvenţi aşteaptă o veste din partea Ministerului de câteva luni bune.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite