1.200 de prahoveni protestează la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mega-mitingul de 50.000 de oameni, anunţat astăzi la Bucureşti, în ziua dezbaterii moţiunii de cenzură înaintată de Opoziţie pe Codul Muncii, a antrenat şi peste 1.200 de sindicalişti din Prahova.

„Suntem aproximativ 200 de cadre didactice din Ploieşti, Mizil, Urlaţi şi Câmpina. Suntem în trei autocare şi ne pregătim să intrăm în Bucureşti", ne-a relatat în această dimineaţă, din miezul evenimentelor, Gheorghe Giurumescu, preşedintele Sindicatului Şcoala Prahovei, afiliat FSLÎ.

Sindicaliştii din Prahova s-au dotat cu banere, steaguri, veste cu însemnele sindicatelor din care fac parte, dar şi obiecte mai neconvenţionale, precum ouă şi pietre.

Protestatarii din Prahova fac parte atât din mediul privat cât şi din sistemul bugetar, principala nemulţumire a acestora fiind noile prevederi ale Codului Muncii referitoare la contractele colective de muncă, precum şi drepturile angajaţilor.

Mitingul a dat peste cap traficul din Capitală între orele 9.00 şi 22.00, protestele urmând a se stinge abia către seară.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite