VIDEO Zeci de curioşi au stat cu sufletul la gură până ce "Pomul de Iarnă" de la Mioveni a fost instalat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agitaţie mare în această după-amiază în centrul Mioveniului.Zeci de poliţişti locali au asigurat zona,iar angajaţi ai Primăriei au lucrat făra oprire mai bine de trei ore pentru a instala bradul din centrul oraşului.Bradul de iarnă ce va fi împodobit pentru localnicii oraşului Mioveni este cu 2 metri mai mic comparativ cu cel de anul trecut.

În această după-amiază, la îndrumurea edilului Ion Georgescu, angajaţii aiPrimăriei au tractat cu un trailer pomul ce are o înălţime de 20 de metri, până pe Platoul Casei de Cultură. Aici, zeci de oameni gură-cască au privit cu emoţie toată manevra de înălţare a acestuia. Unora le era teamă ca bradul să nu cadă, iar alţii, mai glumeţi, râdeau şi spuneau fel şi fel de scenarii. ”La cât sunt de mare îl prind într-o mână dacă se întâmplă să cadă din braţele macaralei”, spunea amuzat unul dintre curioşi. 

Autorităţile locale au avut grijă să împodobească străzile oraşului Mioveni cu milioane de beculeţe colorate în urmă cu câteva zile. Însă bradul era ultimul amănunt care lipsea din peisajul de iarnă. Edilul a promis că până pe 5 decembrie, pomul va fi ornat cu globuleţe şi instalaţii, zi în care va aprinde şi luminiţele. Totodată, copiii vor avea parte şi de o altă surpriză. Vor primi cadouri, ce constau în dulciuri, de la Moş Nicolae. 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite