VIDEO Un elev de la Liceul Odobescu a fost transportat de urgenţă la Pediatrie în comă alcoolică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un elev de la Colegiul Alexandru Odobescu din Piteşti s-a făcut criţă, exact, în timpul orelor de curs. Băiatul a băut vodcă până a refulat şi a avut nevoie de ajutorul profesorilor şi a elevilor.

Adolescentul a mers la liceu dar nu cu chef de carte, ci de băutură. Fără să mai numere înghiţiturile de vodcă, băiatul a dat voleu după voleu. În timpul orei de geografie i s-a făcut rău brusc şi a început să vomite. Profesorul a sunat la 112, iar elevii au încercat să-l pună pe picioare, aruncându-i cu apă pe faţă. Primele date arată că băiatul a consumat alcool cu mai mulţi colegi de clasă,el fiind singurul care nu a mai ţinut numărul.Doar unul dintre elevi a mai recunoscut că într-adevăr a băut deoarece ... îl durea o masea.

Elevul a fost transportat de urgenţă cu salvarea la Spitalul de Pediatrie din Pitesti şi şi-a revenit după ce i s-au făcut spălături stomacale. Nu a fost nevoie să rămână internat. Din primele cercetări ale poliţiştilor reiese faptul că provine dintr-o familie cu probleme, părinţii săi fiind divorţaţi. Mama elevului este plecată la muncă în Italia, el fiind în grija bunicilor. ”La învăţătură este mediocru, dar a avut până acum un comportament decent, fiind prezent tot timpul la activităţi extraşcolare. Face dansuri şi scenete de teatru”, a spus Dumitru Tudosiu, inspector şcolar general adjunct. Reprezentantii Inspectoratului şi cei ai Poliţiei au început verificările în acest caz.

Conducerea liceului a anunţat părinţii băiatului de trăsnaia comisă şi va lua şi măsuri împotriva acestuia. ”S-a întocmit o comisie şi elevul riscă scăderea notei la purtare.”, a spus Daniela Manolescu, director al Colegiului Naţional Alexandru Odobescu. 
Băiatul care a băut şi colegul său care a recunoscut că a consumat şi el vodcă în timpul orelor de curs vor fi audiaţi de către politişti, iar consiliul profesoral al Colegiului Naţional Alexandru Odobescu din Piteşti se va întruni joi pentru a analiza acest incident.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite