VIDEO Gheorghe Turda dus de urgenţă la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
turda

Artistul Gheorghe Turda a leşinat la Teatrul Davilla din municipiul Piteşti acolo unde avea repetiţii pentru un spectacol. La faţa locului au ajuns salvările Serviciului de Ambulanţă Judeţean Argeş şi ale SMURD, personalul medical acordându-i primele îngrijiri după care cântăretul de folclor a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti pentru investigaţii suplimentare.

Iniţial ambulanţa a fost solicitată pentru o stare de rău a artistului, o lipotimie, cauzată de temperatura de peste 32 de grade celsius, iar ulterior s-a suspicionat că ar fi suferit un accident vascular cerebral. Medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Argeş spun că pacientul este conştient şi a glumit cu personalul medical, iar primele semne arată că este vorba de un sindrom de suprasolicitare, de foarte mult stres şi nu de un accident vascular cerebral.

La un moment dat la spital a venit şi logodnica artistului care în primele momente a avut un incident cu un agent de pază care nu i-a permis accesul în spital.

Medicii i-au recomandat cântăreţului de 66 de ani să renunţe la concert, iar Gheorghe Turda a cerut să fie dus la un spital din Bucureşti,
dar această decizie va fi luată de doctori după examenul tomograf şi alte investigaţii amănunţite medicale, urmând să se decidă dacă transportul va fi efectuat cu un elicopter SMURD sau cu o salvare a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Argeş.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite