Un tânăr a fost înjunghiat de partenerul de pahar, într-un bar din comuna Cotmeana

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul înjunghiat a fost transportat la Spitalul de Pediatrie
Tânărul înjunghiat a fost transportat la Spitalul de Pediatrie

După ce au băut împreună într-un bar din comuna Cotmeana, doi argeşeni s-au luat la harţă, iar cel mai în vârstă dintre ei, care este bucătar la respectiva unitate, l-a înjunghiat pe partenerul de pahar cu două cuţite.

Poliţiştii piteşteni împreună cu agenţii Secţiei de Poliţie Rurală Morăreşti au intervenit, duminică, pentru a aplana un conflict izbucnit într-un bar din satul Linţeşti, comuna Cotmeana.

Un bărbat de 40 de ani, din Câmpulung, angajat ca bucătar la bar a stat la o băută cu tânărul Petre Dragoş Drăghici, în vârstă de 17 ani.

După ce au avut loc câteva schimburi de replici acide între cei doi, bucătarul nu a mai stat mult pe gânduri şi s-a dus în bucătăria barului, de unde s-a întors cu două cuţite. Fără să mai ţină cont de nimic altceva, bărbatul l-a înjunghiat pe tânăr în partea stângă a corpului.

Speriaţi la culme, martorii au sunat imediat la 112, iar o ambulanţă l-a transportat pe Petre Dragoş la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, unde a primit diagnosticul "plagă tăiată hemitorace posterior (înjunghiată), plagă tăiată cot stang" şi a primit îngrijiri.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală şi în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale se va stabili încadrarea juridică a faptei.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite