Un pompier care intervenea la un accident a fost lovit de o maşină care a ricoşat după impactul cu un alt autoturism

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident neobişnuit s-a produs sâmbătă noaptea la intrarea în oraşul Mioveni. Un pompier care intervenea la un accident cu trei răniţi a fost lovit de o maşină care a ricoşat în urma impactului cu un alt autoturism.

Un echipaj medical a fost solicitat în jurul orei 21 în cazul unui incident rutier cu 3 victime, accident produs pe DN73, lângă intrarea în oraşul Mioveni. Dintre acestea, doua aveau nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului, iar cea de-a treia a fost transportată la spital.

În clipa în care echipajul SMURD se pregătea să plece către spital, un alt autoturism a intrat în ambulanţă, iar unul dintre pompierii care asigurau măsuri PSI la una dintre masinile implicate in primul accident a fost prins între masina si ambulanţă.

„Maşina care l-a lovit pe colegul nostru a ricoşat în urma impactului cu un alt autoturism. Colegul nostru acuză dureri la spate şi a fost transportat la spital pentru investigaţii suplimentare”, ne-a declarat Mădălina Epure, purtător de cuvânt al ISU Argeş.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite