Un poliţist din Piteşti a fost lovit de un autoturism care circula pe interzis. Şoferul a fugit de la locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agentul Ion Voica de la Poliţia Locală Piteşti a fost accidentat, luni, pe o stradă cu acces interzis. Şoferul vinovat este de negăsit.


Accidentul a avut loc într-o intersecţie de pe Aleea Parcului din Piteşti. Un echipaj al poliţiei locale i-a făcut semn şoferului care circula pe interzis să oprească. Ceea ce s-a şi întâmplat. După ce a aflat însă că se va alege cu proces verbal, conducătoruul auto a pornit în trombă şi l-a lovit pe unul dintre cei doi poliţişti. Agentul a ajus la urgenţe cu mai multe leziuni.

"Şoferul, care intrase pe interzis, a refuzat să prezinte documentele solicitate. A accelerat şi l-a lovit cu maşina pe unul din colegii mei, după care a fugit de la locul accidentului. Poliţistul a suferit răni şi la coloană, în urma căzăturii, şi a fost dus la spital de un echipaj SMURD", a precizat Bogdan Aristantoiu, purtător de cuvânt Poliţia Locală Piteşti.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş a sesizat deja Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, în acest caz fiind deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite